Utleie: Konferanse og bedriftsvisninger

Bilde fra salen LUX

Vi leier ut våre kinosaler, tilrettelegger egne arrangementer og tilbyr eksklusive førpremierer

Visste du at våre kinosaler kan leies ut til konferanser og andre bedriftsarrangement?

Vi har kinosaler for både små og store bedrifter. Vi har 5 ulike saler med plass til alt fra 34 til 243 personer. I tillegg til salene har vi fellesområder som er godt egnet for sosialisering med profesjonell bevertning. I tilknytning til vår LUX-sal har vi en liten bar og Sal 3 med tilhørende lounge er en fin ramme for et eksklusivt lukket event for en mindre gruppe.

Salene våre er også godt egnet til konferanser, undervisning og foredrag.

Salene våre har god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet. Vi kan skreddersy arrangementet, slik at deres bedrift blir godt eksponert. Ved bruk av stands, bannere, digitale skjermer og lerretsreklame er det ekstra gode muligheter for synliggjøring av deres bedrift, sponsorer, produkter og tjenester.

Overrask og gjør stas på kolleger, kunder og samarbeidspartnere med en lukket visning på kino, og en uforglemmelig kinoopplevelse. Bedriftsarrangementer kan gjerne kombineres med filmvisning. Ønsker dere som bedrift å invitere kunder/ansatte/samarbeidspartnere til en eksklusiv førpremiere på en utvalgt film, skal vi gjøre vårt beste for å få det til.

Ta kontakt med oss per e-post: kinoen@lillehammer.kommune.no