Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Her får du svar på noen av de mest stilte spørsmålene vi mottar.

Skal jeg kjøpe voksen- eller barnebillett?

0-14 år: Barnebillett

Fra fylte 15 år: Voksenbillett

Vi tilbyr honnørpris mot fremvisning av honnørbevis eller etter fylte 67 år.

På filmer med aldersgrense 15 år eller høyere finner du ikke muligheten til å velge barnebillett.

Jeg finner ikke programmet for neste helg, er kinoen stengt?

Nei, kinoen er ikke stengt. Vi holder åpent hver dag, året rundt. Årsaken til at man ikke finner programmet er at vi programmerer en uke om gangen. Film er ferskvare, det vil si at vi bytter ut film hver uke. Nye premierer skal plasseres, og andre filmer som har gått en stund skal ha rett sal i forhold til sitt publikumspotensial. Programmet fra fredag og en uke frem i tid publiseres hver mandag. Enkelte titler, premierer og førpremierer kan ha lenger forhåndssalg.

Jeg kommer meg ikke på kino likevel, kan jeg få tilbake pengene?

Generelle regler for bytting av billetter ved Lillehammer kino:

Kjøpte billetter refunderes ikke. Kjøp av billetter er fritatt fra angrerettsloven, også når de er kjøpt på nett og app.

Kinoen kan være behjelpelig med bytte av billetter til samme film på en annen tid dersom det er ledig på kommende forestilling, men da må man ta kontakt med oss i god tid FØR forestillingen du har billetter til. Vi bytter ikke billetter bakover i tid.

Følgende billetter byttes uten unntak ikke:

  • Billetter til premierer
  • Billetter til event-kino (konserter, opera, ballett osv)
  • Billetter til spesialvisninger (afternoon tea, spesialarrangementer)

Når er baren i LUX åpen?

Baren i LUX har åpent fast hver fredag og lørdag på kveldsforestillingene og er merket med "Barservering - 18 år" på kjøpssiden på nettsiden. Barn/mindreårige kan i følge med foresatte se filmen til filmens aldersgrense, men personer under 18 år har ikke adgang alene.

Ved enkelte events og andre anledninger kan baren være åpen til ander tider, det vil da være tydelig merket ved billettkjøp.

Hvordan får jeg brukt norgesbilletten min i LUX?

Norgesbilletter og andre fribilletter er ikke mulig å bruke i LUX hvor billettprisene er høyere. Men alle filmer vil bli vist i flere saler så du vil få anledning til å benytte disse på visninger i våre fire andre saler.