Seniorkino - Alltid første torsdag i måneden

Bilde fra Horizon: An American Saga - Chapter 1

Den første torsdagen hver måned kl. 12, inviterer vi til en utvalgt film hvor vi byr på kaffe og biteti i forkant av filmen. Alt er inkludert i kinobilletten.

Om filmene:

Horizon: An American Saga - Chapter 1

Kevin Costner har både skrevet og regissert denne episke western-sagaen og har sannelig en av hovedrollene også. Denne episke fortellingen forteller om ekspansjonen av vesten før og etter borgerkrigen. Mellom indianerne som så områdene deres bli kolonisert og de som var fast bestemt på å bosette seg der, noen ganger for enhver pris. Flere skjebner flettes sammen, drømmer og håp møter hindringer og grusomhet i første del av dette westerneposet. Del 2 kommer allerede på kino i august.

Marguerites lidenskap

Marguerite er en brilliant doktorgradsstipendiat på Frankrikes beste universitet. Hun er en briljant, men sosialt klønete matematiker, som arbeider med å bevise et problem som har plaget matematikere i over 150 år. Nå ser det ut til at Marguerite kan ha knekt koden.

Til tross for sitt enorme gjennombrudd, påpekes en feil av en ny stipendiat, Lucas, som fører til at hun i skammen avbryter doktorgraden og slutter med akademia. Kan hun komme seg tilbake fra nederlaget og bevise for verden at hun har rett?