Super Mario Bros premieredag - aktiviteter og visninger hele dagen!

Bilde fra Super Mario Bros .filmen

LET'S-A_GO!
Onsdag 5.april kommer endeligr Super Mario Bros-filmen! Vi lager stort arrangement som varer hele dagen med servering, spillaktiviteter, konkurranser med kule premier og fotomuligheter med Super Mario og Princess Peach. Vi viser den i flere ulike versjoner, dubbet til norsk, i 2D, original tale i 2D OG i 3D - tekstet på norsk (perfekt for større barn, ungdom og voksne). Husk å ta med eller kjøp 3D-briller hos oss hvis du velger 3D. Vi kommer tilbake med mer info rundt aktivitetene.

Om filmen: Bli med de to ikoniske rørlegger-brødrene på et eventyr gjennom Soppriket. Basert på den folkekjære spillserien fra Nintendo. Den etterlengtede Illumination-filmatiseringen av Super Mario Bros. er endelig her!
Naviger gjennom Soppriket med Mario, Prinsesse Peach og Toad, på søken etter Luigi, som har blitt bortført av den onde Koopa-kongen Bowser. Fansen vil kjenne igjen ikoniske elementer fra retro-spillene fra 80- og 90-tallet, samt mer moderne materiale fra Mario Kart. Let's-a-go!Billetter i salg nå!