Rabattert spesialvisning med besøk av Ane Dahl Torp - "Storm"

STORM

Vi er veldig stolte av å få besøk av skuespiller Ane Dahl Torp i forbindelse med vår spesialvisning av STORM mandag 5. desember. Billetter koster kun kr. 70,- for voksne og 50 for ungdom og honnør. Det blir en kort innledning før filmen, og en meningsfull samtale etter filmen.

Filmen er vel verdt å se for alle - og passer perfekt for deg som jobber med barn og oppvekst - i barnehage, på skole eller i institusjoner.Her er mer om filmen:
Alenemoren Elin forsøker å stable livet på plass etter tapet av mannen. På fisketur med barna rammes den lille familien av nok en ulykke. Lokalsamfunnet slår ring om dem, men så begynner det å gå noen alvorlige rykter om hva som egentlig har hendt. Det tvinger Elin ut i en desperat kamp.Storm er en vond og vakker fortelling om tvil, om kjærlighet mellom foreldre og barn, og om hvor langt man er villig til å gå for å beskytte dem man elsker. I hovedrollen som alenemoren Elin ser vi en formidabel Ane Dahl Torp. Storm er regissert av Erika Calmeyer, og skrevet av Johan Fasting (Heimebane, Ninjababy).