Studentkino - Film & Pizza for en hundrings: DON'T WORRY DARLING

Harry Styles, Florence Pugh, Don't Worry Darling

Velkommen til ny runde med studentkino - film og pizza for en hundrings! Du kjøper kinobillett for kun kr. 100,-, Peppes pizza Lillehammer spanderer pizza. Filmen starter 21.00, pizzaen står fremme fra 20.30, vi serverer så lenge vi har.

Om filmen:
"Don't Worry Darling" er den nyeste filmen til regissør Olivia Wilde. Hovedrollen spilles av oscarnominerte Florence Pugh, som flankeres av blant annet Harry Styles, Chris Pine og Gemma Chan - i tillegg til Wilde selv.
I thrilleren «Don’t Worry Darling» spiller Florence Pugh og Harry Styles rollene som Alice og Jack, som er heldige nok til å bo i det idylliske samfunnet Victory, en eksperimentell selskapsby for mennene som jobber med det topphemmelige Victory-prosjektet og deres familier. I «Victory» blir 1950-tallets samfunnsoptimisme godt bevart av deres administrerende direktør, Frank (Pine) – like deler bedriftens visjonær og livscoach – og som også forankrer alle aspekter av dagliglivet i den tette ørkenutopien.Mens mennene tilbringer hver dag i Victory-prosjektets hovedkvarter, hvor de "utvikler progressive materialer", tilbringer kvinnene - inkludert Franks elegante partner Shelley (Chan)- dagene med å nyte skjønnheten, luksusen og utskeielsen i samfunnet deres. Livet er perfekt, og alle beboeres behov dekkes av bedriften. Alt de ber om er diskresjon og uforbeholden forpliktelse til Victory-prosjektet.Men når det begynner å oppstå sprekker i den idylliske tilværelsen, som avslører glimt av noe truende bak den attraktive fasaden, kan ikke Alice la være å stille spørsmål ved hva de faktisk gjør i Victory, og hvorfor. Hvor mye er Alice villig til å ofre for å avsløre hva som egentlig skjer i paradis?Billetter i salg nå., bestill gjerne i forkant, så får vi en indikasjon på hvor mye pizza vi må bestille.