Sprudlende fredagsspesial: Førpremiere "Nightmare Alley"

Nightmare Alley 005_077_nma_sdr_stills_01.35.40_1.2.38.jpg

Velkommen til det som må være den perfekte fredagskveld for deg som er filmelsker. Film noir, rød løper, kanapeer på vei inn i salen, og åpen kinobar (såfremt regjeringen letter litt på trykket..) Det er til og med lov til å dresse seg litt opp.

Vi har fått muligheten til å vise deg det mystiske, kritikerroste og stjernespekkede krimdramaet "Nightmare Alley" som førpremiere fredag 21. januar. Det hviskes om (etter vår mening fortjent) Oscar til Bradley Cooper, og med Guillero del Toro i regissørsetet så kan du sikkert tenke deg hvor lekkert dette er?

Om filmen:
Når den sjarmerende, men fattige Stanton Carlisle (Bradley Cooper) innleder et vennskap til den klarsynte Zeena (Toni Collette) og hennes mann, den tidligere mentalisten Pete (David Strathairn) på et omreisende karnival, bruker han vennskapet lager han seg en gylden billett til suksess.
Han bruker sin nye kunneskap på den velstående eliten i 1940s New York og bygger seg opp ett navn. Med den vakre Molly ( Rooney Mara) ved hans side, planlegger Stanton på lure den farlige og mektige Mr. Grindle ( Richard Jenkins) med hjelp fra en mystisk psykolog (Cate Blanchett) som kanskje her hans største konkurrent noensinne.Filmen har 15-årsgrense, men grunnet alkoholservering har arrangementet 18-årsgrense. Eventuelt mindreårige som vil være med må komme i følge med foresatt (som har ansvar for at den mindreårige ikke drikker alkohol).Vi har utmerkede smittevernsrutiner, og følger enhver tid regjeringens bestemmelser om antallsbegrensinger og avstand. Kom gjerne 2045ish.
Velkommen på kino!