Nyåpningsfest sal 1: Eksklusiv førpremiere - Promising Young Woman

Promising Young Woman 003_PYW_FP_002.JPG

Endelig står vår nye SAL 1 ferdig - og vi innvier den med en skikkelig festpremiere. I forkant av årets Oscar-utdeling har vi fått mulighet til å tilby en eksklusiv førpremiere på en av de store Oscarfavorittene: "Promising Young Woman"
Vi serverer alkoholfri velkomstdrikk i stettglass, fingermat og byr på lekre goodiebags.Det er et begrenset antall plasser, så vi anbefaler billettkjøp i forkant.
Og du: det er lov å pynte seg til fest!

Om filmen:
Cassandra Thomas (Carey Mulligan) var en pliktoppfyllende medisinstudent med en lysende fremtid, helt til en mystisk hendelse satte en stopper for alt. En hendelse som etterlot henne hevntørstig. Nå lever Cassie et dobbeltliv, hvor hun om natten søker kontakt med fremmede menn - for å konfrontere dem. Etter en rekke tilfeldige møter, støter hun på en gammel kjenning som omsider kan gi henne muligheten til å ta et oppgjør med fortiden.Promising Young Woman er en krysning mellom thriller og sort komedie, som hadde sin verdenspremiere på Sundance Film Festival i januar 2020. Filmen har høstet et flust av gjeve nominasjoner, blant annet 5 Oscar-nominasjoner.