Fjols til fjells - Fest(før)premiere og "afterski"

FJOLS TIL FJELLS_still3_POPPE_BLOM.jpg

Tro det eller ei - her kommer oppfølgeren til den originale "Fjols til fjells" fra 1957! Vi lager afterski-stemning, med DJ og servering utenfor, og får besøk av regissør Petter Holmsen samt skuespillere fra filmen. Vi byr på flere overraskelser også - følg med i arrangementet på facebook så holder du deg oppdatert.

Om filmen:
Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!